دانش و آموزش

5 نشانه ای که نشان می دهد در آخرالزمان هستیم

5 Signs We Are in the End Times

صحبت کردن در مورد آخرالزمان، نوعی تنش را به همراه دارد. کتاب مقدس از پایان این دنیا و گذار به آسمان نو و زمین نو سخن می گوید، داستانی رستگاری بخش که در آن فساد این دنیا قبل از اینکه دنیای بعدی کاملاً تحقق یابد، به شیوه ای مخرب و نمایشی افشا می شود.

بخش‌هایی مانند متی ۲۴ و کتاب مکاشفه، با تصاویری حماسی از موجودات و درندگان، مانند یک رمان فانتزی یا علمی-تخیلی خوانده می‌شوند. این صحنه های نمایشی منجر به اعلامیه های اشتباه از سوی کشیشان یا به اصطلاح پیامبران در مورد نزدیک شدن قریب الوقوع پایان در آینده نزدیک شده است. آن تاریخ ها همه گذشته اند و ما می توانیم نسبت به ایده هایی در مورد آخرالزمان بدبین باشیم.

عیسی به ما می گوید که روز یا ساعت را نخواهیم دانست. در عین حال، او نشانه های خاصی به ما می دهد که پایان به زودی فرا می رسد. در موعظه کوه زیتون در متی ۲۴، او چندین مورد را لیست می کند و اینها را مانند درد زایمان زنی که فرزندی به دنیا می آورد، دردناک و شدید توصیف می کند. با این حال، در پایان نوید زندگی جدیدی را می دهد.

بسیاری از مردم امروز به دنیای اطراف خود نگاه می کنند، تیتر اخبار را می بینند و تعجب می کنند که آیا در آخرالزمان هستیم یا نه؟ به هر حال، ما به آن نزدیک‌تر می‌شویم، اما باید سخنان عیسی را با دقت بررسی کنیم و اینکه چگونه رویدادهای امروز ممکن است با تعالیم او مطابقت داشته باشد.

آخرالزمان

۱. بلایای طبیعی

در متی ۲۴: ۷-۸، عیسی از زلزله، قحطی و بیماری های همه گیر به عنوان نشانه هایی قبل از بازگشت خود سخن می گوید. در طول تاریخ، بلایای طبیعی توسط بسیاری از مسیحیان به عنوان نشانه هایی از نزدیک شدن به آخرالزمان، نشان دهنده قضاوت خدا و تحقق پیشگویی های کتاب مقدس تفسیر شده است.

در دوران اخیر، افزایش فراوانی و شدت بلایای طبیعی برخی را بر آن داشته است که آنها را تأییدی بر پیشگویی های کتاب مقدس در مورد آخرالزمان تلقی کنند. به عنوان مثال، وقوع فزاینده طوفان های سهمگین، آتش سوزی های مهیب، زلزله و سونامی در نقاط مختلف جهان، بحث هایی را در مورد اهمیت آنها در رابطه با آخرالزمان کتاب مقدس برانگیخته است.

طوفان کاترینا که در سال ۲۰۰۵ ایالات متحده را درنوردید و باعث تخریب گسترده و تلفات جانی شد، از سوی برخی به عنوان نشانه ای از قضاوت خدا تلقی شد، هرچند که دانستن آن به طور قطع دشوار است. به طور مشابه، زلزله و سونامی ۲۰۱۱ ژاپن که منجر به هزاران کشته و ویرانی گسترده شد، سؤالاتی را در مورد نقش بلایای طبیعی در پیشگویی های کتاب مقدس مطرح کرد.

علاوه بر این، بحران آب و هوایی جاری و پیامدهای مرتبط با آن، مانند بالا آمدن سطح آب دریاها و رویدادهای آب و هوایی شدید، نگرانی ها را در مورد ارتباط پیشگویی های آخرالزمان کتاب مقدس افزایش داده است. بسیاری از مسیحیان این بحران‌های زیست‌محیطی را نشانه‌هایی از «ناله کردن» زمین در انتظار بازگشت مسیح می‌دانند، همانطور که در رومیان ۸: ۲۲ آمده است.

۲. جنگ و درگیری‌ها

عیسی در متی ۲۴: ۶-۷ از «جنگ‌ها و شایعات جنگ‌ها» به عنوان نشانه‌هایی از نزدیک شدن به آخرالزمان سخن می‌گوید. در طول تاریخ، این دوران‌های خشن و پرآشوب توسط بسیاری از مسیحیان به عنوان مرتبط با پیشگویی‌های کتاب مقدس دیده شده است. این دوران‌ها نشان‌دهنده دوره‌ای از مصیبت و ناآرامی پیش از بازگشت مسیح است.

در دوران مدرن، شیوع جنگ‌ها و درگیری‌ها در سراسر جهان، نگرانی‌ها را در مورد اهمیت آنها در رابطه با پیشگویی‌های کتاب مقدس در مورد آخرالزمان افزایش داده است. در طول یک قرن گذشته، جهان شاهد دو جنگ جهانی بوده است، و جنگ جهانی دوم یک درگیری واقعی در سراسر کره زمین با سلاح‌های وحشتناکی مانند سلاح‌های هسته‌ای بود.

نمونه‌هایی از درگیری‌های اخیر، مانند جنگ داخلی در جریان سوریه، درگیری بین اسرائیل و فلسطین، و ظهور گروه‌های تروریستی مانند داعش، بحث‌ها در مورد نقش آنها در تحقق پیشگویی‌های کتاب مقدس را دامن زده است. درگیری جاری اسرائیل و فلسطین که با دهه‌ها خشونت و درگیری سیاسی شناخته می‌شود، از سوی بسیاری به عنوان تحقق پیشگویی‌های کتاب مقدس در مورد بازسازی اسرائیل و درگیری خاورمیانه پیش از بازگشت مسیح تلقی شده است.

۳. قحطی و بیماری

در متی ۲۴: ۷، عیسی از «قحطی و بیماری‌های همه‌گیر» به عنوان نشانه‌هایی از پایان قریب الوقوع سخن می‌گوید. در طول قرن‌های گذشته، قحطی و شیوع بیماری‌ها توسط بسیاری از مسیحیان به عنوان تحقق پیشگویی‌های کتاب مقدس مورد بحث قرار گرفته است.

در دوران مدرن، شیوع قحطی و بیماری در سراسر جهان، نگرانی‌ها را در مورد اهمیت آنها در رابطه با پیشگویی‌های کتاب مقدس در مورد آخرالزمان افزایش داده است. نمونه‌هایی از قحطی‌های اخیر، مانند بحران‌های غذایی در یمن، جنوب سودان و برخی نقاط آفریقا، منجر به گرسنگی گسترده و بحران‌های بشردوستانه شده است و بحث‌هایی را در مورد نقش آنها در تحقق پیشگویی‌های کتاب مقدس برانگیخته است.

جهان شاهد تعدادی شیوع جدی بیماری‌های اخیر بوده است. از ویروس HIV/AIDS در دهه ۸۰، سارس در ۲۰۰۲، آنفولانزای H1N1 در ۲۰۰۹ و ابولا در ۲۰۱۴-۲۰۱۶، میلیون‌ها نفر بر اثر این بیماری‌های فراگیر جان خود را از دست داده‌اند.

بسیاری از افراد همه‌گیری جاری کووید-۱۹ را که توسط ویروس کرونا جدید ایجاد شده است، به عنوان نشانه‌ای از آخرالزمان می‌دانند. این همه‌گیری منجر به میلیون‌ها مرگ در سراسر جهان، تحت فشار قرار دادن سیستم‌های مراقبت‌های بهداشتی و مختل شدن اقتصادها و جوامع در سطح جهانی شده است. شیوع سریع ویروس و تأثیر ویرانگر آن باعث شده است برخی آن را به عنوان تحقق پیشگویی‌های کتاب مقدس در مورد بیماری‌های همه‌گیر و طاعون پیش از بازگشت مسیح تفسیر کنند.

۴. انحطاط اخلاقی

پولس رسول در ۲ تیموتائوس ۳: ۱-۵، انحطاط اخلاقی را به عنوان نشانه‌ای از پایان قریب الوقوع ذکر می‌کند، جایی که مردم «عاشق خود، عاشق پول، لاف زن، مغرور، بددهن، نافرمان از والدین، ناسپاس، بی تقوا، بی محبت، بی آمرزش، بدگوی، بی‌خوددار، درنده، دوستدار نیکویی نیستند، خائن، تندخو، خودرأی، حظ دوست‌تر از خدا هستند.»

مسیحیان در طول تاریخ به دوران‌های انحطاط اخلاقی و بی‌ایمانی معنوی به عنوان نشانه‌های بالقوه پیش از بازگشت مسیح توجه کرده‌اند.

امروزه، نمونه‌هایی از انحطاط اخلاقی را می‌توان در جنبه‌های مختلف جامعه مشاهده کرد، از جمله فروپاشی ساختارهای سنتی خانواده، از جمله نرخ بالای طلاق، خانوارهای تک والدینی و کاهش نرخ ازدواج، که نشان‌دهنده دور شدن از اصول کتاب مقدس در مورد ازدواج و خانواده است. فرهنگ ما همچنین شاهد رویکردهای فزاینده آزادانه نسبت به روابط جنسی، پورنوگرافی، سوء مصرف مواد مخدر و سایر اشکال بی اخلاقی بوده است که نشان دهنده دور شدن از اخلاق و ارزش های کتاب مقدس است.

نفوذ روزافزون سکولاریسم و نسبی گرایی منجر به رد حقیقت مطلق و اصول اخلاقی مطلق شده است که نتیجه آن نسبی گرایی اخلاقی و پذیرش سبک زندگی و عقاید متنوع است. بی احترامی به اقتدار، فرسایش اعتماد به نهادها و افزایش قطبی سازی و تفرقه در جامعه، به انحطاط اخلاقی و ناآرامی اجتماعی دامن می‌زند.

۵. پیامبران دروغین

در متی ۲۴، عیسی درباره پیامبران دروغینی که ظهور خواهند کرد و بسیاری را فریب می دهند هشدار می دهد. در سراسر کتاب مقدس، پیامبران دروغین به عنوان افرادی تصویر می شوند که ادعا می کنند به نمایندگی از خدا سخن می گویند، اما تعالیم فریبکارانه منتشر می کنند و مردم را از حقیقت گمراه می کنند.

در دوران مدرن، پیامبران دروغین همچنان به وجود دارند، تعالیم گمراه کننده را منتشر می کنند و از آسیب پذیری های معنوی مردم برای سود شخصی سوء استفاده می کنند. نمونه هایی از پیامبران دروغین و جنبش های مذهبی فریبکار را می توان در زمینه های مختلف مشاهده کرد.

برخی از رهبران خودخوانده مسیحی، نسخه تحریف شده ای از انجیل را ترویج می کنند که بر ثروت مادی و رفاه مالی به عنوان نشانه های لطف خدا تأکید دارد. آنها اغلب با تحریف کتاب مقدس این ایده را ترویج می کنند که وفاداری به خدا منجر به موفقیت مادی می شود، و از ایمانداران آسیب پذیر سوء استفاده می کنند و پیامی را برخلاف آموزه های کتاب مقدس درباره فروتنی، فداکاری و مدیریت اموال (مادی و معنوی) ترویج می دهند.

فرقه های متعدد و جنبش های مذهبی حاشیه ای در طول تاریخ با رهبری رهبران کاریزماتیکی که ادعای اقتدار الهی دارند و دسترسی انحصاری به حقیقت معنوی را ارائه می دهند، ظهور کرده اند. این گروه ها اغلب از دستکاری، اجبار و انزوا برای کنترل پیروان خود و حفظ قدرت استفاده می کنند که منجر به آسیب های روحی و روانی می شود. تعداد این گروه ها در قرن گذشته افزایش یافته است.

امروز در مقاله منظور عیسی از اینکه “من سنگی هستم که بناها ردش کردند” چه بود؟ به بررسی مطالب مفیدی در خصوص کتاب مقدس و راه و روش عیسی پرداختیم. در صورت تمایل می توانید سایر مقالات علی وحیدی در خصوص مسیحیت را از طریق این لینک مشاهده نمایید

علی وحیدی

وب سایت راه مسیح، یک منبع آنلاین فارسی زبان است که به ترویج تعالیم مسیحیت و ارائه منابع برای مسیحیان فارسی زبان اختصاص دارد. این وب سایت توسط علی وحیدی مدیریت می شود و شامل طیف گسترده ای از مطالب صوتی و تصویری در آموزه های مسیحیت می باشد. علی وحیدی، مدیر وب سایت راه مسیح، یک مسیحی متعهد است که بیش از 2 سال در جامعه مسیحی فارسی زبان در حال فعالیت می باشد . راه مسیح یک منبع ارزشمند برای مسیحیان فارسی زبان است که به دنبال تعمیق ایمان خود و ارتباط با سایر مسیحیان هستند. این وب سایت طیف گسترده ای از مطالب و ابزارها را ارائه می دهد که می تواند به مسیحیان در تمام مراحل زندگی ایمانی آنها کمک کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا