آموزش ها و تعالیمدانش و آموزش

144,000 نفر در مکاشفه چه کسانی هستند؟

Who Are the 144,000 Mentioned in Revelation?

اشاره به 144,000 نفر در کتاب مکاشفه (7: 4-8؛ 14: 1-5؛ 20: 4-6) یکی از رمزآلودترین و بحث‌برانگیزترین بخش‌های کتاب مقدس است. هویت و نقش این افراد موضوع تفاسیر متعددی در میان متکلمان و مفسران کتاب مقدس بوده است.

«و شنیدم عدد کسانی که مهر شده بودند، صد و چهل و چهار هزار نفر از تمامی قبایلِ فرزندانِ اسرائیل، مهر زده شده بودند.» (مکاشفه ۷: ۴)

چه کسانی در گروه ۱۴۴،۰۰۰ نفر قرار دارند؟

بررسی اینکه دقیقا چه کسانی جزء ۱۴۴،۰۰۰ نفر ذکر شده در مکاشفه هستند، منجر به بحث و جدل‌های زیادی در میان مسیحیان شده است.

مسیحیان بر این باورند که عدد ۱۴۴،۰۰۰ نشان دهنده‌ی کل نفوسی نیست که در طول تاریخ از خشم و لعنت ابدی نجات خواهند یافت.
به طور کلی، مسیحیان این آیه را یا به معنای تحت اللفظیِ ۱۴۴،۰۰۰ نفر تفسیر می‌کنند، یا اینکه اعتقاد دارند این عدد مشخص، نمادی از تعداد نامشخصی از افراد است.

ممکن است کسی معتقد باشد که عدد ذکر شده در کتاب مقدس، یک شمارش قطعی است و همچنان به رسیدن به بهشت امید داشته باشد.

این تفسیر که به آینده اشاره دارد، بر این باور است که ۱۴۴،۰۰۰ نفر «یهودیان مهر شده» هستند که در دوران مصیبت از خشم ضد مسیح محافظت می‌شوند. این گروه از مردم در طول این دوره بشارت می‌دهند و منجر به نجات میلیون‌ها نفری می‌شوند که در مکاشفه ۷: ۹ به آنها اشاره شده است.

مشکلاتی با نظریه اینکه ۱۴۴،۰۰۰ نفر، «یهودیان مهر شده» هستند، وجود دارد:

تمایزات قبیله‌ای در مکاشفه: تمایزات قبیله‌ای که به آن‌ها در مکاشفه اشاره شده، مدت‌ها قبل از نگارش کتاب توسط یوحنا از بین رفته بودند.
نمادی از مذاهب مسیحی: می‌توان منطقی به این عقیده پایبند بود که جداسازی قبایل برای نمادین کردنِ تعداد زیادِ مذاهب مسیحی و برابری آن‌ها از نظر تعدادِ پذیرفته‌شدگان به کار رفته است. هیچ کس بر اساس نسب، از ورود به بهشت محروم نخواهد شد یا مورد لطف بیشتری قرار نخواهد گرفت.
نظر آدام کلارک: آدام کلارک، الهی‌دانِ مِتودیست، در تفسیر خود می‌نویسد که ۱۴۴،۰۰۰ نفر شامل «همه یهودیانی می‌شوند که به مسیحیت گرویده‌اند؛ ۱۲،۰۰۰ نفر از هر یک از ۱۲ قبیله. اما این عدد باید تنها نشان دهنده‌ی یک عدد مشخص برای یک تعداد نامشخص باشد؛ زیرا فرض بر این نیست که دقیقاً ۱۲،۰۰۰ نفر از هر یک از ۱۲ قبیله ایمان آورده باشند.»

مکاشفه

144,000 نمادی از کمال

استفاده از اعداد در مکاشفه: احتمالاً از علم اعداد ( numerology) در به کار بردن عدد ۱۴۴،۰۰۰ استفاده شده است. عدد «دوازده» در سراسر کتاب مقدس برای نمادین کردنِ کمال، بی‌عیبی و قدرت خدا به کار می‌رود، مانند ۱۲ قبیله‌ی اسرائیل و ۱۲ شاگرد عیسی.
نظر جیمز کافمن: بر اساس تفسیر جیمز کافمن، در مورد ۱۴۴،۰۰۰ نفر، «عدد دوازده در خودش و سپس در هزار ضرب می‌شود، که نشان دهنده‌ی کمال و بی‌عیبی در نهایتِ درجه است.»

نظر چارلز اسپرجن: چارلز اسپرجن در موعظه‌ای با عنوان «امیدهای خوشایند مؤمن»، توضیحی در مورد مکاشفه ۷: ۴-۹ ارائه می‌دهد.
دوازده هزار نفر از هر قبیله: دوازده هزار نفر از هر یک از ۱۲ قبیله با اتحاد یهودا و بنیامین، در جایگاه برابر قرار دارند. اسپرجن اعلام کرد «روزی فرا می‌رسد که در آن، اول و آخر در برکت برابرِ خداوند متعال دوباره به هم می‌پیوندند.» او اشاره کرد که قبیله‌ی دان مفقود است، اما توضیح داد که «ما هرگز تمام کارهای خدا را درک نخواهیم کرد.»
جمعیتی عظیم: اسپرجن «جمعیتی عظیم که هیچ انسانی نمی‌توانست آنها را بشمارد» را به عنوان «گردهمایی عظیمِ انبوهی از غیریهودیانِ نجات‌یافته با خون [عیسی مسیح] توصیف کرد که توسط خدا شمارش شده‌اند و هرگز توسط انسان‌ها شمارش نخواهند شد، زیرا مانند شن‌های ساحل دریا، غیرقابل شمارش هستند!»

امروز در مقاله 144,000 نفر در مکاشفه چه کسانی هستند؟ به بررسی مطالب مفیدی در خصوص کتاب مقدس و راه و روش عیسی پرداختیم. در صورت تمایل می توانید سایر مقالات علی وحیدی در خصوص مسیحیت را از طریق این لینک مشاهده نمایید

علی وحیدی

وب سایت راه مسیح، یک منبع آنلاین فارسی زبان است که به ترویج تعالیم مسیحیت و ارائه منابع برای مسیحیان فارسی زبان اختصاص دارد. این وب سایت توسط علی وحیدی مدیریت می شود و شامل طیف گسترده ای از مطالب صوتی و تصویری در آموزه های مسیحیت می باشد. علی وحیدی، مدیر وب سایت راه مسیح، یک مسیحی متعهد است که بیش از 2 سال در جامعه مسیحی فارسی زبان در حال فعالیت می باشد . راه مسیح یک منبع ارزشمند برای مسیحیان فارسی زبان است که به دنبال تعمیق ایمان خود و ارتباط با سایر مسیحیان هستند. این وب سایت طیف گسترده ای از مطالب و ابزارها را ارائه می دهد که می تواند به مسیحیان در تمام مراحل زندگی ایمانی آنها کمک کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا