آخرالزمان

هفت ستاره در مکاشفه(کتاب مکاشفه) نماد چیست؟

هفت ستاره در مکاشفه، نماد فرشتگان هفت کلیسا هستند. خداوند مستقیما این مفهوم را در مکاشفه 1:20 برای ما آشکار می‌کند: «هفت ستاره در مکاشفه، فرشتگان هفت کلیسا هستند و هفت چراغدان، نماد هفت کلیسا می‌باشند.»

کل مفهوم کتاب مکاشفه، کنجکاوی و علاقه‌ای در ذهن هر دو گروه believers (مومنین) و unbelievers (غیرمومنین) برمی‌انگیزد. در این کتاب به هفت ستاره در مکاشفه اشاره شده است.

«در مکاشفه فصل ۱ آیه ۲۰ چنین آمده است: راز هفت ستاره که در دست راست من دیدی و هفت چراغدان زرین این است: هفت ستاره، فرشتگان هفت کلیسا هستند و هفت چراغدان، نماد هفت کلیسا می‌باشند. همان‌طور که این آیه از کتاب مقدس می‌گوید، هفت ستاره فرشتگان هفت کلیسا هستند.»

بیشتر بخوانید : کریستادلفین ها در مورد کتاب مقدس و انجیل چه اعتقادی دارند؟

هفت ستاره در مکاشفه

هفت ستاره در مکاشفه

در این بخش از مکاشفه، حضرت عیسی در حال سخنرانی است. خداوند به ما می‌گوید که هفت ستاره، همان فرشتگان هفت کلیسا هستند.

کلمه اصلی یونانی که در اینجا به کار رفته، معنای «پیام‌رسان» را نیز در بر دارد. دانشمندان در مورد این مفهوم که آیا فرشتگان/پیام‌رسانان ذکر شده در اینجا، فرشتگان واقعی محافظ کلیساها هستند یا به کشیشان کلیساها اشاره دارند، بحث می‌کنند.

هرچند هر دو معنی می‌توانند درست باشند، اما نمی‌توانیم در مورد معنای دقیق کلمه «فرشتگان» در این قسمت از کتاب مقدس، جزم‌اندیشی داشته باشیم. با این حال، چیزی که می‌دانیم این است که عیسی مسیح مستقیما به ما می‌گوید که هفت ستاره، فرشتگان هفت کلیسا هستند و هفت چراغدان نیز نماد همان هفت کلیسا می‌باشند.

هفت کلیسایی که به طور خاص در کتاب مکاشفه نام برده شده‌اند عبارتند از: افسس، اسمیرنا، پرگاموم، تیاترا، ساردس، فیلادلفیا و لائودیکیه. در جریان خطاب عیسی مسیح به این هفت کلیسا، او هم نکاتی را در ستایش آنها بیان می‌کند و هم آنها را مورد نصیحت قرار می‌دهد، به جز کلیسای اسمیرنا (مکاشفه ۲: ۸-۱۱).

همانطور که خداوند در مکاشفه ۱: ۲۰ به ما می‌گوید، هفت ستاره، همان فرشتگان هفت کلیسا هستند که ارتباط مستقیمی با هفت کلیسای ذکر شده در مکاشفه ۲: ۱ تا ۳: ۲۲ دارد. این احتمال وجود دارد که فرشتگان هفت کلیسا، فرشتگان یا پیام‌آوران کلیساهای افسس، اسمیرنا، پرگاموم، تیاترا، ساردس، فیلادلفیا و لائودیکیه باشند. دقت کنید که در این متن، کلمه فرشته می‌تواند به معنای «پیام‌رسان» نیز باشد، که می‌تواند با کشیش کلیسا مرتبط باشد.

در مکاشفه فصل ۱ آیه ۲۰ به ما گفته می‌شود که هفت ستاره در دست راست عیسی قرار دارند. در حالی که این نکته به راحتی قابل چشم‌پوشی است، اما نباید آن را نادیده گرفت. این بخش مهمی از سخنان عیسی در این قسمت از مکاشفه است.

اینکه عیسی، هفت ستاره را در دست راست خود نگه می‌دارد، به این معناست که او کلیساها را با دست راست قدرتمندش نگه می‌دارد. این باید به ما احساس آرامش، حمایت و دلگرمی بدهد، زیرا می‌دانیم خداوند با دست توانای خود از هفت کلیسا محافظت می‌کند.

علاوه بر حمایت خداوند از هفت کلیسا در مکاشفه، او هم‌اکنون از جامعه مؤمنان نیز حمایت می‌کند. در حالی که ما ساختمان‌های فیزیکی برای کلیساها داریم، همه کلیساها مطابق با خواست خدا تعلیم نمی‌دهند. این حقیقتی غم‌انگیز است، اما باید ما را برای خدمت وفادارانه به خدا، مانند کلیسای اسمیرنا، انگیزه دهد.

هر کدام از کلیساهای دیگر به خاطر بی‌وفایی‌شان مورد سرزنش خداوند قرار گرفتند. ما باید تلاش کنیم تا با تمام قلب، ذهن و روح خود به خداوند وفادار باشیم.
اگرچه کتاب مکاشفه به موضوع آخرالزمان اشاره دارد، اما همچنان می‌توانیم چیزهای زیادی از محتوای آن بیاموزیم. در طول خواندن کتاب مقدس، باید به تمام بخش‌های آن، از جمله بخش‌های دشوار مانند مکاشفه، توجه دقیق داشته باشیم.

نمادگرایی در مکاشفه(هفت ستاره در مکاشفه)

کتاب مکاشفه ممکن است ترسناک به نظر برسد، اما با تمام توانایی‌مان مطالعه‌ی آن اهمیت دارد. کل کتاب مکاشفه پر از رویدادهای آینده‌ای است که هنوز اتفاق نیفتاده‌اند.
با این حال، بخش‌هایی از کتاب مکاشفه وجود دارند که تحقق یافته‌اند، مانند روایت مکالمه عیسی درباره‌ی هفت ستاره در مکاشفه. همانطور که متوجه شدیم، هفت ستاره در مکاشفه نماد هفت فرستاده یا هفت فرشته‌ی هفت کلیسا هستند.

«پیام‌رسان» در این متن می‌توانند به کشیش یا کسی اشاره داشته باشند که با افراد خارج از کلیسا یا با افراد کلیساهای دیگر نامه‌نگاری داشته است.
این احتمال معقولی است؛ با این حال، همچنین ممکن است که منظور خداوند از «هفت فرشته بر فراز هفت کلیسا»، فرشتگان واقعی باشد. این موضوع باعث تامل می‌شود که آیا منظور فرشته به معنای واقعی است یا صرفاً یک پیام‌رسان، مانند کشیش.

در فرهنگ مدرن یا مسیحیت، اغلب بر فرشتگان تأکید می‌شود، تا جایی که به وسواس تبدیل می‌شود. در حالی که فرشتگان موجودات روحانی واقعی هستند، نباید نسبت به آنها وسواس داشته باشیم. این بخش از کتاب مقدس شاید به فرشتگان واقعی اشاره داشته باشد، اما نام مشخصی از آنها به ما داده نشده است.

تنها فرشتگانی که به طور خاص در کتاب مقدس ذکر شده‌اند، میکائیل و جبرئیل هستند. بر اساس مکاشفه ۱: ۲۰ به ما گفته می‌شود که هفت فرشته وجود دارند. اینکه این فرشتگان چه کسانی هستند، برای ما ناشناخته است.

ممکن است میکائیل و جبرئیل دو تا از این فرشتگان باشند، اما در چنین مسائلی نمی‌توانیم به طور قطعی اظهار نظر کنیم. مشابه با سایر بخش‌های کتاب مکاشفه، هیچ‌کدام از فرشتگان به جز میکائیل، نام‌گذاری نشده‌اند.

احتمال دارد دلیل نام‌گذاری نشدن فرشتگان این باشد که خدا نمی‌خواهد ما نسبت به فرشتگان وسواس پیدا کنیم. اهمیت کتاب مکاشفه در این است که خداوند رویدادهای آینده‌ی آخرالزمان و برنامه‌های آتی خود را برای ما بازگو می‌کند.

در سراسر کتاب مکاشفه، به ما درباره‌ی کلیسا، مصیبت عظیم، دجال، نبرد آخر الزمان، بازگشت دوم مسیح، هزاره‌ی سلطنت واقعی مسیح، داوری تخت سفید بزرگ و آفرینش آسمان نو و زمین نو گفته می‌شود.

در حالی که فرشتگان نقش مهمی در کتاب مکاشفه ایفا می‌کنند، آن‌ها محوریت اصلی نیستند. رویداد اصلی و تمرکز ما باید بر خداوند عیسی مسیح باشد.

کتاب مکاشفه گاهی اوقات درک سختی دارد، اما با مطالعه‌ی دقیق و تلاش برای درک حقایق عمیق کتاب مقدس، فرد می‌تواند متوجه شود که کتاب مکاشفه چه می‌خواهد بگوید.
بخش‌های نسبتاً دشواری در کتاب مکاشفه وجود دارد و همچنین چند تمثیل هم در آن به کار رفته است، با این حال، ما باید کتاب مکاشفه را با یک تفسیر تحت‌اللفظی (literal hermeneutic) بخوانیم. این بی‌احترامی بزرگی است که باور کنیم کل کتاب مکاشفه یک تمثیل است یا اینکه محتوای درون صفحات آن برای شما اهمیتی ندارد.
هر بخشی از کتاب مقدس حاوی کلام واقعی خداست. نادیده گرفتن این بخش‌ها به هر دلیلی، حتی اگر درکشان سخت باشد، اشتباه است.

هفت ستاره در مکاشفه

این به چه معناست؟

بنابراین، هفت ستاره در مکاشفه نماد هفت فرشته کلیساها هستند. خداوند به طور مستقیم این تعریف را در مکاشفه ۱:۲۰ به ما می گوید. هفت ستاره در مکاشفه هفت فرشته کلیساها هستند و هفت شمعدانی هفت کلیسا هستند.

مکاشفه ۱:۲۰ در گذشته اتفاق افتاده است، با این حال می توانیم چیزهای زیادی از این هفت کلیسا بیاموزیم. ما باید تلاش کنیم کلیسایی باشیم که به خدا وفادار است و او را با قلب، ذهن و روح خود گرامی می دارد.

ما نمی خواهیم در ایمان خود سرد شویم یا از عشق اول خود دور شویم. خداوند عیسی هنگام مرگ با همه ما ملاقات خواهد کرد و می خواهیم او از کاری که برایش انجام داده ایم راضی باشد. نمی خواهیم بنده های بی وفایی باشیم که از کلام او اطاعت نکردیم.

اگرچه با قطعیت نمی‌دانیم هفت ستاره در مکاشفه فرشته هستند یا پیام‌رسان، می‌توانیم درک کنیم که یکی از این دو بودند.
در حالی که استدلال‌هایی برای هر دو طرف وجود دارد، نمی‌توانیم پاسخ قطعی را در این سوی آسمان بدانیم. ممکن است اینها پیام‌رسانان انسانی مانند کشیشان یا افراد مکاتبه‌گر باشند یا فرشتگان واقعی.
از آنجایی که خداوند اطلاعات آینده‌ای در مورد این پیام‌رسانان یا فرشتگان به ما نمی‌دهد، می‌توانیم بدانیم که آنچه به ما داده است برای رشد در مسیر همراهی با او و درک پیام مکاشفه ۱:۲۰ کافی است.

علی وحیدی

The persianchristianway website is a Persian-language online resource dedicated to promoting Christian teachings and providing resources for Persian-speaking Christians. The website is managed by Ali Vahidi and includes a wide range of audio and visual materials on Christian teachings. Ali Vahidi, the director of The Way of Christ website, is a committed Christian who has been active in the Persian-speaking Christian community for over 2 years. The Way of Christ is a valuable resource for Persian-speaking Christians seeking to deepen their faith and connect with other Christians. The website offers a wide range of materials and tools that can help Christians at all stages of their faith journey.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا